Рэцэпты страваў на беларускай мове 
 Будзьце здаровы, жывіце багата! 

ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ 

Пішам і размаўляем па-беларуску

ЕГІПЕЦКІ ВОЎК

ЖОЎТЫ МАНГУСТ

ЖЫРАФА

ЗВЫЧАЙНЫ ВОЖЫК

ЭСЭНЦЫЯ З ФЕНХЕЛЯ (АПТЭЧНАГА КРОПУ)

-фенхель - 300 г

-квасцы - 75 г

-гарэлка - 6 л

 

Узяць 300 г фенхеля, 75 г квасцоў. Стаўчы і размяшаць, паклаўшы ў шкляную колбу, заліць 6 л простай гарэлкі і настойваць некалькі дзён, затым перагнаць, каб атрымалася 1-1,2 л спірту, якім заліць свежы фенхель і квасцы, узятыя ў той жа колькасці, настойваць некалькі дзён, выгнаць палову, вырабляючы дыстыліраванне на невялікім агні. Можна паўтараць так і далей, у залежнасці ад таго эсэнцыю якой крэпасці жадаеце атрымаць.

 

ЗАМОВА АД ПЕРАЛОМА

з малітвамі “Отче наш” і “Багародзіца”

Жыды Ісуса Хрыста білі, костачкі ламалі. У Ісуса Хрыста костачкі срасліся, пусць і ў рабы божьей (імя) костачкі сайдуцца і срастуцца.

 Лячыць і паглажываць рукой бальное места. Пераказуваць тры разы.

Крыніца: http://docs.exdat.com/docs/index-260596.html?page=2#8466231

Асветніцка-адукацыйны сайт

Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны"

@wilgon

Конструктор сайтов - uCoz