ЧАТНІ З ПЕРЦАМ,ТАМАТАМ І КАЛЯНДРАЙ
На 6 порцый:
-2 зялёных салодкіх перцы, вычышчаных і дробна парэзаных
-1 чырвоная цыбуліна, вычышчаная і дробна парэзаная
-1 пучок каляндры, парэзанай
-1 чылі, вычышчаны і дробна парэзаны
-450 г маленькіх памідорчыкаў, дробна парэзаных
-2 лайма, толькі сок
-1 ст. л аліўкавага алею
Рэзкая, духмяная сумесь - чатні, для ўсіх, хто любіць вострае. Калі на ваш погляд закуска недастаткова вострая, дадайце яшчэ трохі чылі. Злучыць перцы і цыбулю у місцы, дадаць парэзаную каляндру. Перамяшаць з чылі, памідорамі, сокам лайма і аліўкавым алеем. Паставіць у халадзільнік, каб "абудзіць" усе водары. Перад тым, як падаваць, заправіць соллю і чорным перцам.