Рэцэпты страваў на беларускай мове 
 Будзьце здаровы, жывіце багата! 

ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ 

Пішам і размаўляем па-беларуску

ШАМПІНЬЁН ЗВЫЧАЙНЫ

КАРОЎКА

МАСЛЯК

ПЕЎНІК

БАЗІЛІКАВА-КАРЫЧНЫ ВОЦАТ

 

-1 кубак лісцяў рэйхана, можна з суквеццямі (opal basil- purple-leaf basil), цэлыя галінкі для ўпрыгожвання, памытыя і добра абсушаныя

-3 дзюйма палачкі карыцы, паламанай

-2 кубкі белага віннага воцату.

Пакласці базілік у шкляную чыстую ёмістасць і падушыць іх драўлянай лыжкай. Дадаць карыцу і воцат і пакінуць настойвацца, зачыніўшы вечкам у прахалодным цёмным месцы ад 4 дзён да 2 тыдняў. Працадзіць настой праз тонкае сіта, пераліць у чыстыя бутэлькі, дадаць галінкі базіліка для ўпрыгожвання і зачыніць шчыльнымі коркамі.

Асветніцка-адукацыйны сайт

Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны"

@wilgon

Конструктор сайтов - uCoz