Рэцэпты страваў на беларускай мове 
 Будзьце здаровы, жывіце багата! 

ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ 

Пішам і размаўляем па-беларуску

РАМАЛІНА

ТРУФЛЯ ЛЕТНЯЯ

УМБІЛІКАРЫЯ АПАЛЕНАЯ

УСНЕЯ

АРАМАТЫЗАВАНЫ ВОЦАТ ДЛЯ САЛАТАЎ

 

-воцатная эсэнцыя - 100 г

-вада (кіпячоная халодная) - 1 л

-лаўровы ліст - 2-3 шт

-гваздзіка - 10 шт

-карыца (молатая) - 1 г. л.

-салера (зеляніна ці корань) - 80-100 г

-пятрушка (зеляніна) - 80-100 г

-эстрагон (зеляніна) - 50 г

Развядзіце воцатную эсэнцыю кіпячонай вадой, пакладзіце лаўровыя лісцікі, гваздзічку, карыцу і закіпеціце. Заліце гэтым воцатам здробненую сумесь з салеры, пятрушкі, эстрагону. Можна браць і сухія спецыі (па 20 г). Араматызаваны воцат настойвайце 10 -15 дзён у шчыльна зачыненай бутэльцы. Пасля гэтага працадзіце і закаркуйце.

 

Асветніцка-адукацыйны сайт

Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны"

@wilgon

Конструктор сайтов - uCoz