Рэцэпты страваў на беларускай мове 
 Будзьце здаровы, жывіце багата! 

ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ 

Пішам і размаўляем па-беларуску

ВОЎЧЫ ГРЫБ ПАМЕРАНЦАВЫ

ВОЎЧЫ ГРЫБ СЕРЫ

МУХАМОР ЧЫРВОНЫ

ПЕЧУРЫЦА

АГУРОЧНЫ ВОЦАТ

 

Ачысціць і тонка насекчы 8 дробных агурочкаў і 3 цыбуліны. Настойваць тыдзень у 1 л бясколернага віннага воцату, часамі падтрасаючы. Працадзіць, разліць па бутэльках і падаваць да летніх салат і халодным рыбным стравам.

Асветніцка-адукацыйны сайт

Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны"

@wilgon

Конструктор сайтов - uCoz