Рэцэпты страваў на беларускай мове 
 Будзьце здаровы, жывіце багата! 

ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ 

Пішам і размаўляем па-беларуску

ГРАБОВІК

ГРЫФАЛА МНАГАШАПКАВАЯ

ЖОЎЦЕВЫ ГРЫБ

ЗЯЛЁНКА

АПЕЛЬСІНАВЫ ЦІ ЦЫТРЫНАВЫ ВОЦАТ

 

На 1 л воцату - лупіна з адной цытрыны ці апельсіна. Прамываюць сушоную лупіну апельсіна ці цытрыны, змяшчаюць у літровы слоік і напаўняюць яе воцатам, накрыўшы зверху вечкам. Настойваюць шэсць-восем дзён у цёплым памяшканні. Воцат зменіць колер на жаўтлявы, густ - на духмяны. Адфільтраваўшы, захоўваюць у цёмным, прахалодным месцы і выкарыстоўваюць для фруктова-гароднінных салатаў, марынадаў, мясных страў і запраў.

Асветніцка-адукацыйны сайт

Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны"

@wilgon

Конструктор сайтовuCoz