Рэцэпты страваў на беларускай мове 
 Будзьце здаровы, жывіце багата! 

ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ 

Пішам і размаўляем па-беларуску

ВАРУШКА

ГНАЯВОЗ

КАРОЎКА,

МАЛАЧАЙ

 

 

СРАМАТНІК

АЖЫНАВЫ ВОЦАТ

 

-300 мл яблычнага воцату сталовая лыжка цукру, можна дзве

-300 г ажыны

1. Ажыну вымыць, ачысціць і патаўчы.

2. Заліць воцатам і пакінуць "марынавацца" пры пакаёвай тэмпературы на пару гадзін.

3. Перасыпаць ажыну і пераліць воцат у рондаль, дадаць лыжку ці дзве цукру. Давесці да кіпення.

4. Зменшыць агонь і хвілін 10 варыць на павольным агні.

5. Працадзіць праз дробнае сіта і разліць у чыстыя бутэлькі. Астудзіць.

Асветніцка-адукацыйны сайт

Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны"

@wilgon

Конструктор сайтов - uCoz