ЧАСНЫЧНЫ ВОЦАТ
3-4 зубчыка часныку здрабніце, дадайце 1 л воцату і настойвайце 2 дні ў цёмным месцы, затым працадзіце. Выкарыстоўвайце для марынавання гародніны, мяса, дадавайце ў соусы.
Рэцэпты страваў на беларускай мове
|
|
ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ
|
Пішам і размаўляем па-беларуску МЕНЕГАЦЫЯ ПРАДЗІРАЎЛЕНАЯ МУХАМОР ПАНТЭРНЫ МУХАМОР ЧЫРВОНЫ ПАДЗЯЛЁНКА |
ЧАСНЫЧНЫ ВОЦАТ
3-4 зубчыка часныку здрабніце, дадайце 1 л воцату і настойвайце 2 дні ў цёмным месцы, затым працадзіце. Выкарыстоўвайце для марынавання гародніны, мяса, дадавайце ў соусы. |
|
Асветніцка-адукацыйны сайт |
Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны" |
@wilgon |