Рэцэпты страваў на беларускай мове 
 Будзьце здаровы, жывіце багата! 

ХЛЕБАСОЛЬНЫЯ ЛІЦЬВІНЫ 

Пішам і размаўляем па-беларуску

ЛАБАРЫЯ ЛЁГАЧНАЯ

ЛАБАРЫЯ ЯМІСТАЯ

ЛЕЦЫДЗЕЯ

ЛОСЬ, ГРЫБ

АРАМАТЫЗАВАНЫ ВОЦАТ

 

Каб надаць стравам непаўторны густ і водар, можна зрабіць звычайны воцат мякчэйшым, араматызаваным, настойваючы яго з травой, ягадамі ці садавінай.

КРОПАВЫ ВОЦАТ 2

-3 парасоніка кропу заліце 1 л 9%-го воцату, настойвайце 10 дзён і працадзіце. Выкарыстоўвайце для салатаў і марынадаў.

ЧАСНЫЧНЫ ВОЦАТ

3-4 зубчыка часныку здрабніце, дадайце 1 л воцату і настойвайце 2 дні ў цёмным месцы, затым працадзіце. Выкарыстоўвайце для марынавання гародніны, мяса, дадавайце ў соусы.

МЯТНЫ ВОЦАТ

2-3 галінкі зеляніны мяты настойвайце ў 1 л воцату 10 дзён. Працадзіце. Выкарыстоўвайце для запраўкі салатаў

 

 

Асветніцка-адукацыйны сайт

Сайт адкрыты грамадскай арганізацыяй "Звяз беларусаў Нямеччыны"

@wilgon

Конструктор сайтов - uCoz